?

Log in

No account? Create an account
Hello, tentacle support? - Many a mickle maks a muckle

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile

August 3rd, 2005


Previous Entry Share Next Entry
04:27 pm - Hello, tentacle support?
Subject line from here, via waistcoatmark. Silly, work-safe.

I am trying to establish a web site and put a perl script to run a Wiki on it. I have uploaded the software correctly, unzipped it, extracted the tar archive and put the wiki.pl script into ~/htdocs/cgi-bin/ . I have made sure that both the wiki.pl script and the cgi-bin directory have 755 permissions. When I visit http://www.appropriatesitename.com/cgi-bin/wiki.pl then it does not execute the script, it merely displays the code of the script in the browser. However, when I open a shell, cd to the appropriate directory and execute perl wiki.pl from the command line, it produces a perfectly-formed HTML page that I would expect to see. I do not believe there is anything further I need to do in order to enable running scripts on the web site.

Any advice, please? aTdHvAaNnKcSe to anyone who can help.

ETA: We now think it's a problem at their end. Their engineers are looking at it and hope to have sorted it out in 24 hours. If not, I shall phone again. Thank you for the suggestions anyhow, but I doubt there's much anybody can do about it from this end in that case...
Current Mood: disappointeddisappointed

(28 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:pseudomonas
Date:August 3rd, 2005 04:14 pm (UTC)
(Link)
perl doesn't have problems with deciphering linebreaks properly, as far as I know :)

> Go to Top
LiveJournal.com